Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin zaman içinde meselelevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına iyi olmasını uydurmak karınin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. Ana ilimlar ortada, güvenli ve cömert bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak yürekin safi tabelalar, ehliyetli tavzih ve engelsiz yollar dâhilin gereklilikler konum aldatmaır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

İçeriden hariçarı namuslu itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir canipının açıkça olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Belirtilen bu vakit dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını deyiş etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman de dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Kapılar fakat bu sıkı kalite kontrollerinden geçtikten sonra etiketlenir ve kullanıma müheyya hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam eden vürutmeler, yangın baplarının etkinliğini ve güvenilirliğini daimî olarak iyileştirerek, çatı güvenlik sistemlerinde eleştiri bir birlikteneşelendiren olmaya devam etmelerini sağlar.

Yangın Bapsı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedili mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamlık kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve orantılı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha yüce evetğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page